Help - Search - Members - Calendar
Full Version: DirectX 9.0 проблем при инсталация
TechBG.com Форуми > IT, Компютри, мултимедия, ... > Софтуер: SETI, операционни системи, интересни програмки...
LUIGI
Kato instaliram DirectX 9.0 na kraq istalaciqta mi se izpisva DirectX did not copy required file cry.gif Windowsa mi e 98SE.
Кирил
Чрез кой пакет изтегли DirectX-а?
LUIGI
Full za vsichki Windows-ove i samo za Win98,i pri dvata paketa dava DirectX did not copy required file
Кирил
QUOTE(LUIGI @ Dec 21 2002, 22:37)
Full za vsichki Windows-ove i samo za Win98,i pri dvata paketa dava DirectX did not copy required file

Хмм... аз инсталирах DX9 чрез websetup на Windows 98 SE и на Windows XP SP1. И при двете операционни системи нямаше проблеми. Предполагам, че става въпрос за локален проблем. Примерно ако Windows е на различен език от английски...
LUIGI
Ami az rabotq v comp zalata na bashta mi i ot edin computer zapisvam DirectX,i ezika na vseki Windows e английски.
Кирил
QUOTE(LUIGI @ Dec 22 2002, 12:04)
Ami az rabotq v comp zalata na bashta mi i ot edin computer zapisvam DirectX,i ezika na vseki Windows e английски.

Т.е. инсталираш го на едно PC и после го копираш на другите? Ако така правиш... хич не се чуди защо така се получава smile.gif) Отдели 10 мин и го инсталирай отделно на всеки един компютър.
LUIGI
QUOTE(Dreamer @ Dec 22 2002, 12:33)
QUOTE(LUIGI @ Dec 22 2002, 12:04)

Т.е. инсталираш го на едно PC и после го копираш на другите? Ако така правиш... хич не се чуди защо така се получава smile.gif) Отдели 10 мин и го инсталирай отделно на всеки един компютър.

Ne na vsqko PC go instaliram.Da ne sam lud da copiram
solo2002
Az sam s XP SP1 i mi dava greshka, che "This Software has not passed Windows Logo testing" i posle "This software will not be installed." Pri instalirane na draiverite sam mu dal da me pita dali iskam da mi slaga draiveri, koito ne sa testvani ot Microsoft, no dori i kato go mahna mi dava sashtoto saobshtenie i dotuk. Polzvah slednia link, za da svalia DirectX 9.0 http://download.microsoft.com/download/6/d...dx90_redist.exe. Niakoi ima li ideia ka da se izbegne toia problem?
Mitko667
i na men mi izpisa sahtata boza...izteglih directx9 ot microsoft... angry.gif
Nikifena
az problem njamam s instalacijata, a pri men, kogato se opitam da instaliram sonar 2 (novata versija na cakewalk) me pit, dali izkam da instaliram directx 8.1 i ako mu dam NO spira instalacijata, ako mu dam YES razarhivira directx i nishto ne stava .. Ebahti i tupnjata. ima mu maj neshto na toja direct x
YURI
xa xa значи май е по добре да изчакаме DirectX 9.1b или пък SP1 за DirectX 9 beer.gif laugh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.