mrtn
May 13 2008, 06:16 AM
Пуснах едно търсене за подобни теми и тъй като тези, които открих са сравнително старички пускам нова тема.
Какво на българския пазар днес би задоволило средния потребител? Да пази от сривове в мрежата, пренапрежения, да изкарва малко на собствени батерии и т.н....
Какъв е варианта и в какъв ценови диапазон влиза UPS, който издържа малко повече на собствено захранване, до 1 час предполагам максимум?
naskop
May 13 2008, 14:34 PM
Погледни този
линк, цъкаш на Configure в PC or Workstation (предполагам това ти трябва, ако не - ориентирай се към другите категории) и в зависимост от параметрите на това което ще захранваш, ще ти предложат някакъв модел UPS. После търсиш нещо с подобни параметри, което се продава у нас.
mrtn
May 13 2008, 18:34 PM
Мдаа, благодаря Наско. От сайта ми дадоха перфектното решение имайки предвид обявения от мен бюджет
APC Back-UPS ES 700VA 230V само за 204лв

До тук добре - имам решение. Интересно ми беше дали има и други марки, които се представят достойно в екстремните условия на Е.ON, с които се борим
Julian
May 16 2008, 18:35 PM
QUOTE(mrtn @ May 13 2008, 19:34 PM)

Мдаа, благодаря Наско. От сайта ми дадоха перфектното решение имайки предвид обявения от мен бюджет
APC Back-UPS ES 700VA 230V само за 204лв

До тук добре - имам решение. Интересно ми беше дали има и други марки, които се представят достойно в екстремните условия на Е.ON, с които се борим

Този UPS не се представя достойно в екстремните условия на ЕОН. Трябва ти УПС с регулатор на напрежението.