Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Nvidia GF MX440
TechBG.com Форуми > IT, Компютри, мултимедия, ... > Хардуер: Процесори, Дъна, Видео карти, GSM и т.н.
passcho
Имам следния проблем: с оригиналните драйвери (от 2002 г. smile.gif), които ми дадоха при закупуване на видеото, същото върви перфектно, а с последните, които в момента на този пост са 77.77 от 03.08.2005 г. се дъни. Давам следния пример: с оригиналните драйвери Fifa 2005 върви супер, а с новите цялата излиза на квадрати, няма я топката, губят се играчи и т.н., а други игри даже и не тръгват с новите драйвери. Пипах какви ли не настройки и работи, но засега без резултатно и досега си карам с драйвери от 2002 smile.gif Ако някой мойе да ми помогне да реша този проблем ще почерпя здраво blush.gif
nekrofila
Карай си със старите. За тази карта така или иначе много отдавна няма оптимизации в драйверите.
lik
Незнам от коя година са но 44.xx са най-подходящи за мх карти.
kamen
Карай си със старите. Аз не слагам нови драйвъри или кодеци (за филми) докато не се появят пречки whistle.gif
passcho
Така си е по - принцип smile.gif Но се появи Myst 4 която върви супер с новите дриверс, а със старите не smile.gif Но не върви постоянно да сменям драйверите заради едно или друго приложение
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.