Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Мелодии за GSM
TechBG.com Форуми > IT, Компютри, мултимедия, ... > Хардуер: Процесори, Дъна, Видео карти, GSM и т.н.
Arhimed
Аз по принцип не се интересувам от GSM-и обаче една позната ме помоли да потърся мелодии за GSM-а й в интернет й да иги пратя. Моля ви за да не си губя времето кажете ми от къде да ги намеря и как да ги пратя на GSM-а. Сигурно има значение какъв е апарата? Става въпрос за Alcatel 310/311. Благодаря ви предварително.
the_Slick
Vig saita na M-tel veche moge da se prashtat melodii ot tam no neznam dali shte moge za modela koito te interesuva...wink.gif
Victor
По принцип всеки телефонопроизводител има собствена идея за формат на мелодии, като единственото изискване е да е 100% несъвместима с тези на конкуренцията, т.е. само телефони с едни и същи производители могат да споделят мелодии. Доколкото съм виждал за алкателите, това, което в интернет се предлага като звуци за тях, всъщност са string-ове с нотите, които трябва да си напишеш сам в телефона, а не готови файлове или нещо такова. В това отношение siemens rulez, ъплоадваш му миди файл и си готов. biggrin1.gif
Arhimed
Аз вече намерих един сайт със стрингове. Мерси за помощта все пак. beer.gif
Public_enemy
hipodilski iskam da te popitam dali na Siemens M50 moje da stane da se slagat midi failove i kak ako moje da svurja GSM-a s pc-to. Pitam za6toto na moq telefon nqma kompozitor a tezi na Mtel ne sa hubavi.
Victor
Ами M50 няма инфраред, доколкото съм виждал, но с дата кабел може и да стане. Не ти гарантирам обаче, защото не съм пробвал.
odve
stava chrez wap. specialno za c55 stavat i polifonichni midita. probvah predi 2-3 dena s edno na dream theater - ne zvucheshe mnogo zle.... pochti kakto edno vreme zvuchaha miditata na sound blaster awe 32 smile.gif
psihi
Abe hora kak da si svyrja gsm-a s pc-to???Zna4i imam si mt50 i go puskam na COM1 ili na COM2 ama ne go zasi4a programata - SoftDataLink 5.0 - tazi deto siemens q dava kato official.Help!Kaje druga i po-specialno nqkakvi nastroiki na portovete i takviz.10q people
raZ0r
A probwal li si na Siemens purvo da slojish Quick Sync.
Ako ne stana s tiah probwai Mobile Navigator.
psihi
Mmne ne sym probval... za6toto ne znam kakvo e tova smile.gif Na gsm-a nqkyde li e ili na kompa ili v programata?
raZ0r
Ami tova e software koito ti razpoznawa telefona.
Vij na tazi stranica i si go izdurpai. Moje da si haresash i drugi nesta.

http://www.siemens-club.ru
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.