На сайта на Teac пише, че трябва да съм с win 98, Me, но не и с XP, за да направя ъпдейта. Изрично го подчертават. Дали ще има проблем под XP??
Da, veroiatno 6te ima6. Probvaj s Win98SE. Na edin forum pi6e6e, 4e za update na TEAC 98SE e naj-siguren. I si spri DMA-to.
Записвам с WinOnCD 3.8 PE и съм на 98 защото програмата прави конфликти в ХР. Знам от къде да променям големината на диска от Options/CD Meter size но не бях сигурен дали ще записва такъв диск. Всъщност направо с 870 ли да пробвам или с 790 в момента иман 1 870 МВ-ов диск?
Tova 6te promeni razmera na indikatora, no ne znaia dali 6te ti pomogne za overburn. Overburn .reg fail4eto e na
tozi adres no niamam nikakvi otzivi po vaprosa. Po princip tezi raboti gi prepora4vat s Nero. Moje da probva6 s cdr 870 - toku-vij stanalo. Ne vsiaka zapisva4ka poddyrja takyv ekstremen overburn. Ako tvoiata e niakakva star model ili sas star firmware, moje da ne te ogree. No probvaj. DMA moje da spre6 po slednia na4in:
Start, Settings, Control Panel, System (Device Manager)
CD-ROM, Izbira6 si zapisva4kata i klikva5 2 pati. Posle menu Settings. I tam si igrae6 s DMA-to.