Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Сваляне на цял сайт
TechBG.com Форуми > IT, Компютри, мултимедия, ... > Софтуер: SETI, операционни системи, интересни програмки...
NO CARRIER
Търся програма, която да може да свали цял сайт. До сега ползвах WebZip v6.0, но напоследък започна да ме дразни. Не се справя успешно с javascript линкове, с флаш не се оправя като хората, направен е един мазен, мазен интерфейс, едни прозрачности, алфа канали, не е истина... no.gif През VNC се censored.gif както иска.
Та искам да питам за някаква програма, която да сваля цели сайтове, включая такива, правени с много javascript, flash. wget ми е ясен, не върши работа. wink.gif
Мерси предварително. beer.gif
nekrofila
Не ги разбирам тия програми, но както си разглеждах торентите днес попаднах на Teleport Pro. Ама като те знам какъв си мързел няма да я пробваш, а ще чакаш някой да ти каже наготово дали става. laugh.gif beer.gif
Все пак ето ти линка:
http://torrents.find-bg.com/details.php?id=4237&hit=1
nikolin
Teleport Pro много добре се справя . Идеален е за тази цел . Няма да забравя как колегата ми свал целия сайт на BBC за една вечер ( 150 МВ компресиран само текст ) . Иначе има възможност да му задаваш и какви файлове да точи ( картинки , флаш , филми и т.н. ) , или всичко що срещне по пътя си . Само трябва да внимаваш с колко дълбоко да тегли . Оправя се добре със скриптовете . Гледам сега на сайта че има и Teleport Ultra - теглел и през HTTPS .
NO CARRIER
Момчета, не става дума за мързел. Когато аз съм свалял с телепорт, той беше още в детска възраст. Тогава от javascript не разбираше, да не говорим за flash. Мога да инсталирам всичко, което е в категория offline browsers от всичките "кликни тук, за да си взема моите $0.05 от теб" сайтове. Не е там въпроса. Много са програмите. И четейки рекламата на сайтовете всеки може да се оплете и удави в лиги като види колко вкуснотии предлагат. Пиша и аз програми за едни клиенти. Няма да правя реклама, нито ще се хваля. Аз знам какво може програмата, защото аз съм авторът! Обаче гледам и какво пише на сайта! Лелееее.... Видях написани неподозирани възможности. Неща, които не съм си и мислел, че са нещо съществено, там са изтъкнати едва ли не като най-доброто в бранша! Е, как да вярвам аз на авторските описания тогава?! Да чета коментарите в първоспоменатите сайтове? Мдааа.... Като се сетя аз колко отрицателни коментари съм написал за конкурентите програми (защо, за пари, защо, всички работим за пари, колкото и да е тъжно) и колко хвалебствени за моите и на тези коментари не вярвам вече. За това искам мнения от някой, който е ползвал такова животно и му знае възможностите. Оня ден един приятел пък беше свалил програми за търсене на повтарящи се файлове. Чудесно. Обаче после два дни чисти гадния спайуер дето му беше наблъскала една от тях. Това е другата причина да не свалям всичко наред и да пробвам.

Благодаря за вниманието. beer.gif

П.П. С умиление се сетих за 98ма година, бях пуснал телепорта да сваля някакъв турски сайт за някакви донаборници и му бях казал да сваля всичко. И на другата сутрин бях много щастлив да видя една голяма част от индекса на yаhoo на диска ми. Добре, че тогава все още бяхме на 19200 модемче. wink.gif
Gogo333
wbs.exe - WebStripper beer.gif
NO CARRIER
По препоръка на приятел, тествам в момента OfflineExplorer Enterprise. За сега, свали това което исках. http://www.tropica.com/
Който иска да тества, моля.
Marvin
Я пробвай с "HTTP Weazel"! Доволен съм от него и го ползвам от доста време. Не съм забелязъл да му "куца" нещо.
solo2002
http://www.httrack.com/
Това ползвам, но не мога да го сравня с друга програма, понеже не съм пробвал друга.
NO CARRIER
httrack е добър, но не успя да се пребори с флашовете както трябва, а javascript-а го изяде за закуска. wink.gif . Иначе, като за без пари е много добър!

HTTP Weazel ще тествам малко по-късно.
nekrofila
Драсни накрая кое е универсалното решение. Щото и аз си падам мързел. whistle.gif laugh.gif
NO CARRIER
QUOTE(Gogo333 @ Apr 3 2005, 00:34 AM)
wbs.exe - WebStripper beer.gif
*

Thorough. Some sites can be difficult to grab if they come from CGI scripts or contain javascript. WebStripper can't promise to download 100% of websites but it in most cases it does a very good job of downloading them.

Nekrofila, Ще тествам и на Марвин програмката и ще пиша пак. beer.gif

А бе, точа се и на това: WebCopier

New DHTML and javascript parser
Now you can choose between standard parser and a brand-new professional parser that has the following advantages:
- More accurate javascript and DHTML parsing.
- Improved HTML forms submission.
- It can convert links on-fly during parsing.

Project Export in multiple formats
The program can export project data in multiple formats (in addition to ZIP format supported by WebCopier for Windows):
- MHT web archive
- CHM file (requires installation of a free copy of Microsoft HTML Help Workshop)
- Can copy all downloaded files into Microsoft Internet Explorer cache directory
- Can export information about downloaded files (URL, file name, file date etc.) into a Text file (in comma or tab separated format).
NO CARRIER
Marvin, можеш ли да свалиш това без проблеми с httpweazel? http://exoticfish.hut.ru/ Аз не можах. Въпреки, че има флаш парсер плъгин, не стана работата. WebCopier и той е рядка бозица. Шарен е, върши работа, но от флаш не отбира. Да, просто да спомена, че и Телепорта все още не познава нито джаваскрипт, нито флаш.
Като че ли ще си оставя само offline explorer.

Благодаря на всички. beer.gif
Marvin
Ми, не съм пробвал точно с този сайт, но няма да ме учуди и ако не може. Просто, в случаите, в които ми е трябвало, ми е вършил работа!
nikolin
Загриза ме любопитството и реших да потърся и аз . Открих , след ден - два пробвам .

Ques Tronix

P.S. Съжалявам , пробвах да видя как ще тегли тоя сайт за рибките който си дал , обаче го спрях по някое време . Баси , отчете 8000 връзки blink.gif , а аз съм на трафик в нас . Ще го пробвам пак на работа .
NO CARRIER
Странно, доста хвалби има, но нищо не пише за флаш... Аз ще мога да пробвам чак другата седмица каквото и да било.
nikolin
Мда , нещо се омаца с кирилицата , но предполагам че може и при мен да е проблема с това . Но иначе флаша го изтегли , май и скриптовете работят . Поне така мисля , аз го спрях тегленето на 3 МВ .
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.