Момчета, не става дума за мързел. Когато аз съм свалял с телепорт, той беше още в детска възраст. Тогава от javascript не разбираше, да не говорим за flash. Мога да инсталирам всичко, което е в категория offline browsers от всичките "кликни тук, за да си взема моите $0.05 от теб" сайтове. Не е там въпроса. Много са програмите. И четейки рекламата на сайтовете всеки може да се оплете и удави в лиги като види колко вкуснотии предлагат. Пиша и аз програми за едни клиенти. Няма да правя реклама, нито ще се хваля. Аз знам какво може програмата, защото аз съм авторът! Обаче гледам и какво пише на сайта! Лелееее.... Видях написани неподозирани възможности. Неща, които не съм си и мислел, че са нещо съществено, там са изтъкнати едва ли не като най-доброто в бранша! Е, как да вярвам аз на авторските описания тогава?! Да чета коментарите в първоспоменатите сайтове? Мдааа.... Като се сетя аз колко отрицателни коментари съм написал за конкурентите програми (защо, за пари, защо, всички работим за пари, колкото и да е тъжно) и колко хвалебствени за моите и на тези коментари не вярвам вече. За това искам мнения от някой, който е ползвал такова животно и му знае възможностите. Оня ден един приятел пък беше свалил програми за търсене на повтарящи се файлове. Чудесно. Обаче после два дни чисти гадния спайуер дето му беше наблъскала една от тях. Това е другата причина да не свалям всичко наред и да пробвам.
Благодаря за вниманието.
П.П. С умиление се сетих за 98ма година, бях пуснал телепорта да сваля някакъв турски сайт за някакви донаборници и му бях казал да сваля всичко. И на другата сутрин бях много щастлив да видя една голяма част от индекса на yаhoo на диска ми. Добре, че тогава все още бяхме на 19200 модемче.