Съдейки по разпенената му реакция в друг форум на горе-долу същия ми отговор, че не е пипал нищо по правата на дяла, може и да се предположи, лееееекичко, така, че може и да има такъв вирус!!! Дето маха правата точно преди инсталацията, за да не може нищо неподозиращия юзър, логнал се в новоинсталирания Windows, да си види дяла. Може, защо не! Само дето не ми се търси инфо по случая.
Offtopic:--------------
Последното ме сети да питам, без обаче да искам да разводнявам още повече чудесната иначе тема... Още повече...? Защото ако
dimchopicha нямаше подръка тоя софт за undelete (а не за enable на дяла!), който да му покажe
ntldr is missing просто като дефиниран стринг, а не като съобщение на ОС, която си търси файловете в зареждащия дял, то нямаше да постне в тази тема...
Та! Който се е имал, лекувал, изтрил, знае, чувал, смомня си, и т.н. за следния вирус,
да ми пише на ЛС: гадът е почти невинен. не прави нищо особено, освен да движи курсора на мишката и да "натиска" бутоните й. Това при спрян от файъруола трафик, при дропната РРР сесия, дори и при извадени кабели за нета, сканиран със SpyBot Search&Destroy, Webroot Spyweeper, SpyBlaster, Spyware Guard, UnhackMe, HijackThis, при наличие на редовно опресняван eTrust antivirus... Мишката е оптична, безжична, в комплект с клавиатура А4tech, на USB. Прави го и при изключена мишка, ако изобщо това има значение. Не съм експериментирал да вадя кабела от буксата.
Болката не е голяма, само дето е на сървъра и си вършее когато му скимне, а движейки произволно курсора, може да прасне произволни процеси. "Лекувам" го, като съм дал конзола на цял екран и screensaver с парола за 1 минута. А за болката - че не е голяма, защото скоро ще събарям сървъра.
Ако изобщо това е вирус, бих се радвал за инфо (ама на ЛС, заради темата!!!), пък дори и да не е вирус.
Ако модераторите преценят, да ми извадят офтопика в нова тема, нямам нищо против!