Help - Search - Members - Calendar
Full Version: System recovery
TechBG.com Форуми > IT, Компютри, мултимедия, ... > Софтуер: SETI, операционни системи, интересни програмки...
dakata_72
Moje li niakoi da mi kaje kak da izpolzvam System recovery ako izpolzvam startup disk /koito 4ete i NTFS dialove/ v slu4ai na sriv na Windows XP!
The_cold_sun
По-добре не използвай Recovery-то на ХР.При мен и при куп други хора, за които знам не помогна.Просто като го пусна ме изплюва в някакво подобие на DOS и чака да му напиша нещо.
Виж System Recovery-то на Win2k си е качесвана работа , не веднъж ме е спасявало. yes.gif
Alabalcho
The_cold_sun  Posted Dec 6 2004, 20:27 PM

Тази конзола ти дава доста възможности, които (в много случаи) са ти последния шанс да подкараш Win-а без да го размазваш.
Има HELP, който обяснявя отделните команди, и нещо много важно - маже да си копираш файлове напред-назад.
Marvin
А, защо не се подкара РС-то с операционна система, вървяща от CD (WinPE), когато целта е спасяване на данните? Щото, обикновено, това е целта на Recovery-то, с което работещ Уиндоус трудно можеш да получиш. След спасяване на данните -format C: и отначало.
PS: Не използваме ли вече български език?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.