Help - Search - Members - Calendar
Full Version: VHS--> CD(DivX, XviD), s MATROX RT2500
TechBG.com Форуми > IT, Компютри, мултимедия, ... > Хардуер: Процесори, Дъна, Видео карти, GSM и т.н.
ontario
Вкарвам материала с PREMIERE.После не знам точно как да компресирам и с какво.Моля помогнете!
Arhimed
Ми пак с премиера го експортваш като си избираш компресор DivX или Xvid, за целта DivX трябва да ти е кракнат иначе не става. Избираш си и качеството и ти остава да почакаш няколко часа да се експортне....
ontario
QUOTE(Arhimed @ Apr 5 2004, 19:23 PM)
Ми пак с премиера го експортваш като си избираш компресор DivX или Xvid, за целта DivX трябва да ти е кракнат иначе не става. Избираш си и качеството и ти остава да почакаш няколко часа да се експортне....

Разбирам, но не знам то4но какви параметри да задам на за компресирането, там е тънкия момент.Ако може това ми кажи, моля.Резолуция, битрейт и т.н.
МЕРСИ!
Arhimed
Точно тука нищо не мога да ти отговоря конкретно...
Всичко зависи и от качеството на VHS-а и от кепчъра и от кодека с който ще го компресираш. Опитай с някой пасаж от 1минутка да го експортнеш при няколко различни настройки с различните кодеци и сам ще си определиш най-подходящото съотношение качество/големина.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.