Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ЦД бърн
TechBG.com Форуми > IT, Компютри, мултимедия, ... > Софтуер: SETI, операционни системи, интересни програмки...
neznae6t
Никога до сега не съм записвал игра която е на 2 диска, а в момента си свалих Тотал Клуб Менажер 2004 който е на 2. Проблемът ми е, че незнам как да ги запиша, понеже на харда ми са два ИСО файла. Някой ако може да помогне (предполагам доста от вас smile.gif ) ще съм му много благодарен beer.gif
neznae6t
NO CARRIER в това отношение съм пълен ламер дет са вика biggrin.gif CUE файлове не виждам, само двата файла от по незнам си колко МБ завършващи на .iso dunno.gif Ако това е начина по който трябва да го направя си мисля, че ще се справя, ама и мен ме гложди това, че няма да има никъде ни екзе, ни нищо. Благодаря все пак beer.gif

Мисълта ми е следната: Като ги запиша на дисковете от там на сетне какво да правя unsure.gif Ако има някоя добра душа да ми обесни ще съм и много задължен. Аз със записа толкоз нямам проблем колкото с инсталирането което ще последва dunno.gif
NO CARRIER
Схемата е същата, само че вместо CUE файла, подаваш ISO-то. И Неро го записва на диска. След записа, на самото сиди са ти всички файлове и си инсталираш както от всяко друго. Какво толкова е сложното? Ако направиш ново сиди и пъхнеш исо файла вътре, няма да има нищо друго освен тях, но записано по този начин няма проблеми. beer.gif
neznae6t
Благодаря beer.gif Стигнах за пореден път до извода, че човек като иска да прави нещо е по-добре първо да се позапознае с него поне малко cool.gif Вече знам какво е ИСО biggrin.gif Малко Гугъл никому не вреди wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.