Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Winamp
TechBG.com Форуми > IT, Компютри, мултимедия, ... > Софтуер: SETI, операционни системи, интересни програмки...
target
Казаха ми и незнам колко е вярно че имало някаква си програмка която се инсталирала към winamp и докато върви някоя песен светодиодите на клавиатурата (Num Lock, Caps Lock и Scroll Lock) мигали в такт с музиката.

Това верно ли е или някой се е пошегувал с мене, и ако е вярно от каде мога да се сдобиа с тази програмка.

А и чесно казано голям фен съм на ефектите на Winamp и ако имате нещо интересно моля да го споделите!
ShaDoW
QUOTE(target @ Mar 30 2004, 20:23 PM)
Това верно ли е или някой се е пошегувал с мене, и ако е вярно от каде мога да се сдобиа с тази програмка.

Вярно е, имах го този plug-in, но дискът с него ми изчезна в някъде из общежитието cry.gif
Виж обаче какво намерих в нет-а smile.gif
vis_led.zip
редактирано : май не работи с WinAmp5 cry.gif
target
А дано се намери нещо работещо за v5
ShaDoW
намери се smile.gif
Keyboard switcher plugin
target
Мерси много, не било чак толкова готино майче smile.gif
ShaDoW
Може да не е ставало за същия плугин въпрос...питай го онзи за кой по-точно..
Иначе и на мен не ми хареса резултата от този angry.gif
target
Чесно казано и на мене ми харесва мигането на зелените светодиоди, но очаквах да мигат по в такт с музиката, нещо като еквилайзер biggrin.gif почовърках се в настройките на плугина, но резултата въобще не беше благоприятен, защото сведиодите спряха въобще да мигат, а камоли в такт с музиката.

Изглежда или аз не съм направил както трябва настройките, разбира се ако ти си ги човъркал може да си постигнал желания ефект, но на мен тези стандартните които са не ми харесват особенно huh.gif smile.gif
faicheto
пРи мен Стана tongue.gif
ЗатоВА Сега СЪм тУ С ГЛАВНи,ту с малки букви w00t.gif
иНАче Е ГОтинко,особенно СЛЕД КАТО СЪМ С КРИСТАлНИ дИоди
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.