Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Excel
TechBG.com Форуми > IT, Компютри, мултимедия, ... > Софтуер: SETI, операционни системи, интересни програмки...
YaVoR_TrG
Стана един гаф при мен. Баща ми си прави един документ на ехел, който е много ценен и възтановяването му е непосилна работа. Някак си този документ стана с парола и никой не я знае. Гледах програми и те ми казват че е 15 символа паролата но е демо и не ми я дава. Друга програма пък ми казва, че ще й трябва повече от година. Голям е 22 мегабайта и е само текст. МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ!! cry.gif cry.gif
saint056a
Ами малко трудно ще намериш 15 символна парола с brute force(невъзможно).
Пробвай някакъв друг метод за намиране на паролата
YaVoR_TrG
QUOTE(saint056a @ Sep 13 2003, 19:51 PM)

А имаш ли идея? unsure.gif Много ми трябва. Има една програма която я хваща, но е демо и само 2 символа ми показва cry.gif !? Ако я намеря цялата ще успея но във free зоните няма нищо подобно, а й крак немога да намеря!
saint056a
QUOTE(YaVoR_TrG @ Sep 13 2003, 22:00 PM)
QUOTE(saint056a @ Sep 13 2003, 19:51 PM)

А имаш ли идея? unsure.gif Много ми трябва. Има една програма която я хваща, но е демо и само 2 символа ми показва cry.gif !? Ако я намеря цялата ще успея но във free зоните няма нищо подобно, а й крак немога да намеря!

За крак потърси в www.astalavista.box.sk
Victor
Ако се беше сетил още в първия си пост по темата да споменеш как все пак се казва въпросната вълшебна програма, може би досега някой щеше вече да ти е намерил каквото трябва... zzz.gif
YaVoR_TrG
Excel Key 5.7 е програмата! whistle.gif
kdpetkov
Защо не пробваш тази: линк.
Лично аз съм я ползвал само един път от любопитство. Разби 5 знакова парола вече не помня за колко време. Успех!

P.S. Пиши дали е помогнала. yes.gif
kicko
koia wersia excel e faila, pitam zashtoto namerih po cd-tata si niakwa programa za Excel '97
i oshte edni wupros : Excel Key ti namira parolata no ne ti ia pokazwa taka li ? Pokazwa purwite 2 bukwi i ostanalite sa skriti sus zwezdichki taka li ?
Ako naistina ia namira, wij pri koi metod ia namira, ako e dictionary testa znachi ia ima w txt faila koito e dictionary-to, ne moje li da razdelish txt faila na 2 i da prowerish w koia polowina e, posle delish neia i t.n. malko durweno stawa ama ako tolkowa ti triabwa.... A puk moje i da ima nachin da se naprawi Excel Key da ne slaga zwezdichkite, no zasega towa e samo predpolojenie...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.