Help - Search - Members - Calendar
Full Version: BootCD с флопи емулация, ама на 2 бутващи дискети
TechBG.com Форуми > IT, Компютри, мултимедия, ... > Софтуер: SETI, операционни системи, интересни програмки...
OKL
значи условието е да се направи буут ЦД, като се ползва стартираща дискета и се ползва буут флопи емулация. За една дискета няма никакви грижи, правил съм го много пъти. Сега въпоса ми е, ако искаме след изчитането на 1-вата дискета да изчете и 2-ра, 3-та и т.н. как се процедира? Ама да се елиминира нуждата от ползване на дискета де!
Понеже нямам време за експерименти, ще помоля някой ако го е правил да сподели информация. Мислех си съдържанието на 2-рата и т.н. дикета да сложа в руут_а на самото ЦД, или пък да мърджна някакси съдържанието на дискетите в един имидж и да го подам на печащтия софтуер. Но пак повтарям - не съм го правил и не съм наясно.

Благодаря ви предварително!
NO CARRIER
Това не съм сигурен дали може да стане, но ако има възможност дискетките да се съберат на едно, няма никакъв проблем. Мисля, че и на http://bootcd.narod.ru/ го пишеше как се прави.
TheAlmighty
Znachi 3 disketi ne sam probval, no s 2 imam opit. Ako polzvate Drive Image 2002 znaete che ima i 2 disketki (boot) - ta znachi promenih autoexec.bat-a na parvata da chete ot CDto (koeto shte se nameri pri boota) i posle addnah failovete na 2rata v root-a na CDto ...Napravih image samo na 1vata varhu diska.
Rezultata be prekrasen - imah bootvasht disk s Drive Image 2002 i s image za staria mi komputar ... vsichko si tragna kakto triabva
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.