Help - Search - Members - Calendar
Full Version: С какъв soft да разделя трафика по равно...
TechBG.com Форуми > IT, Компютри, мултимедия, ... > Софтуер: SETI, операционни системи, интересни програмки...
Softmen
Zna4i problema e sledniq - imam 2 LAN adaptera kato na ediniq e liniq s LAN net kojto se razpredelq mejdi 9 potrebitelq... ta celta mi e s kakav soft taka da se napravi 4e vseki da izpolzva samo to4no opredelen trafik bez da se me6a v tozi na drug potrebitel... i vazmojno li e da se napravi taka, trafika na potrebitel kojto v momenta ne go izpolzva da se prenaso4i kam drug potrebitel kojto v momenta mu e nujen pove4e trafik, no glavnata mi cel e da se ograni4at vsi4ki potrebiteli v tehniq si diapazon ot pozvolea skorost bez da vliqqt na ostanalite... 10x !!!
yHuKyM
Bandwidth Controller
htp://www.bandwidthcontroller.com/

crack ima iz balgarskite FREE-ta.
Softmen
10x my frend smile.gif smile.gif . Sega 6te skivam predlojenieto ti smile.gif
King Nothing
Решението за win32 е Total Traffic Control, с което трдно ще се справиш.
Другото решение е както може би се досещаш слаба машинка работеща с линукс където ще настроиш CBQ и ще разпределиш трафика както искаш и когато искаш.
Softmen
blagodarq i na teb King Nothing, no tova s Linux-a otdavna sam go napravil, taka razdelih trafika na dve grupi, ama sega momenta e 4e iskam i da razdelq trafika i v ednata ot grupite wink.gif wink.gif .... smile.gif
NO CARRIER
Нищо лично, ама защо виждам няколко твои поста с много въпроси, чиито отговори ги има в google още на първия линк, хората се напъват да ти отговарят, дават ти съвети, а ти накрая "- Ааа, благодаря, аз съм го направил вече еди как си, ма исках да питам..." ?
Пробваш ни да видиш колко знаем ли? w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif
King Nothing
QUOTE(Softmen @ Jun 12 2003, 05:54 AM)
...taka razdelih trafika na dve grupi, ama sega momenta e 4e iskam i da razdelq trafika i v ednata ot grupite wink.gif wink.gif .... smile.gif

Е къде е проблема да направиш същото и за трафика на групата?!
feb
на т'ва му викат shaper....... по- добре звучи.
Softmen
Razbira se 4e ne probvam koj kolko razbira, prosto tuka e mnogo po lesno da nau4a otgovora na pitaniqta mi, otkolkoto da se rovq iz sajtovete (tova e otgovor na za NO CARRIER ) !!! wink.gif

Za King Nothing - ami problema e tam 4e nastrojvam podelqneto na trafika, ama kogato nqkoj ne polzva neta si DRUGI NE MOGAT DA IZPOLZVAT NEGOVATA 4AST, a celta mi e kogato nqkoj IZOB6TO ne polzva neta si drugite da si go podelqt..., oba4e kogato izpolzva negoviq trafik drugite da ne mogat da mu vliqqat... e tuka e problema, iskam da kaja 4e neznam kak da go napravq tova, i zatova pita...

10x na vsi4ki !!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.