PEPO_TG
May 14 2003, 23:31 PM
Ей не съм и предполагал, че наистина има такижа като Jar Computers. Значи мнението ми за тях ама напълно се затвърди. Ебати и долнопробната фирма. Ей то може може ама това пък е нелепо. Тия хора нямат едно елементарно обслужване за предлаганите си артикули. Отивам аз ония ден да си купя cooler-и за кутията, ама там едно такова цопнато ама то нищо не разбира горкото едвам са разбрахме какво да ми поръчат от София, че колко милиметрови че без светлинки и ИЗРИЧНО и казах: със преходници и болчета задължително. И какво? Отивам аз на другия ден да си ги взема...няма следа от преходници от болчета...направо ужас. Как може още да съществуват???
King Nothing
May 15 2003, 17:05 PM
Никой не те е карал да ходиш в JAR на сила нали?
Във всеки IT форум има купища теми за JAR и обслужването им. Що се оплакваш!? Нищо ново не казваш!
GORDIANKNOT
May 15 2003, 17:15 PM
Абе жар са пълна тояга аз затова само в мост пазарувам никаде другаде...
А друга тема на разговор е че доволен клиент никога няма

ама....
Nikifena
May 15 2003, 18:04 PM
sedjah vednuj sigurno 15 min da mi oburnat vnimanie 4e si 4opleha.........
i to samo za 1 prehodnik ot 5ca kum ps2
PEPO_TG
May 15 2003, 22:17 PM
Ех ама то наистина си е вярно, кой ма би в тапата глава ама кажете какво да направя като нямах никаква друга опция. Ебати и забутаното село е тука
PEPO_TG
May 16 2003, 10:54 AM
А дали да ви кажа за същия ден когато отидохме и до ATA Computers...незнам дали сте ги чували ама там беше даже по голяма трагедия. Значи пак съм със същият проблем за вентилатор и там начи като зе да ма разпитва ония "ама...каде ще го закачате .. на дъното ли?" и аз му викам че ми трябжа 80мм за кутия и тои пак "ама на захранването ли" докато не отидох да му покажа на място каде искам да го лепна проклетия вентилатор и той "а с каква операционна система си?" ...Майко мила какво нещо само..един вентилатор не може да си купи човек без да го питат каква му е ОС
artmika
May 18 2003, 08:16 AM
абе доволен клиент може и да няма, ама поне да има някакво обслужване да му се не види
The_cold_sun
May 18 2003, 19:40 PM
Pepo,Pepo кога е имало нещо свястно в България та и фирмите за компове...Тва е те хората ти казват,Мост е истината
nekrofila
May 18 2003, 22:10 PM
Истината е от приятели да зимаш.
artmika
May 19 2003, 07:38 AM
лошо става, ако и приятелите почнат да те прецакват....
faicheto
May 25 2003, 14:03 PM
Moga samo da dobavq kum temata,che
HDD-to mi,vzeto ot jar Computers e noseno
veche 5 puti na Sofiq i to bez rezultat;opraqt go
tam i sled nqma i mesec i se skapva otnovo,a
ottam kazvat che kolkoto i puti da gi zanesa
pak shet pravqt sushtoto--->shte go pravqt i
sled vreme pak shte se skapva....eto tova e da
imash garanciq i da ti otkazvat da si izpulnqt zaduljeniqta....
feb
May 25 2003, 21:49 PM
Абе и Мост не са цвете, но все пак се водят за квалитетни. За момента се радвам на Аргус, но сигурно скоро ще ми мине.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.