QUOTE(hipodilski @ May 6 2003, 21:42 PM)
QUOTE(YURI @ May 6 2003, 20:52 PM)
щото ми свиха алкателчето и нямах време да обикалям да избирам много много (между другото да исъхне тоя дето ми го сви и той и майка му и цялата му рода до 5 коляно

).
И на мен така, някой грозен миндил ми измъкна добрия стар alcatel 302 от джеба насред смрадливия, нагнетен от обедни студентски пръдни 94.

Добре, че въпросното злодеяние съвпадна с концерта на DT, та бях получил субсидии и инвестирах в ME45.

Спокойно момчета, преди около година и аз се разделих със скъпата си Nokia 6210, заради някакъф идиот и... както казвате... да му ***

И така посъбрах малко финанси и от началото на декември месец съм с Nokia 6510 - отново 6-та серия, повече от доволен съм от него, има страхотно меню, достатъчно много памет /събрах 170 SMS-а!/, както и отделна памет за Phone Book - 500 записа

, батерията държи 5 дена, при разговори около 20-30мин. на ден!, просто един добър бизнес телефон със страхотен екран и функционалност на клавишите
уффф... май малко се олях

за тези които искат нещо по-подробно -=>
тукКакво да се прави... фен съм си на Nokia

p.s. 6510-тката е доста по-добра от прословутата 8310-ка, като функции и екстри са идентични, само че 6510 има приятно светещ син екран със по-голяма резолюция, което си е достатъчно предимство