Help - Search - Members - Calendar
Full Version: GSM Анкета
TechBG.com Форуми > IT, Компютри, мултимедия, ... > Хардуер: Процесори, Дъна, Видео карти, GSM и т.н.
Pages: 1, 2
cloud10
Какъв GSM ползвате защо и откога ?
cloud10
Еми аз съм със Siemens A50, за който спокойно мога да кажа,че си стува парите- има всички основни функции, които може да се желае от един телефон от ниската класа. Лично аз не харесвам Nokia и смятам,че телефоните им са прекалено скъпи, а понякога дори и грозни. Аз смятам, че най-добрите телефони в момента са Siemens A50 (за нисък клас) Siemens C55 (за среден клас) и Siemens ME45 и S45 (за висок клас).

P.S. Siemens S55 i Sony Ericsson T68i не ги коментирам поради сравнително високата за българския стандарт на живот цена,но иначе са страхотни.
Superman
V momenta sam s m35i i sam mnogo dovolen ot nego!samo 2 pati za 2 godini zabi i vedna6 dade gre6ka v kartata!Mislq oba4e da premina sega na Motorola T720!Ne sam siguren samo v bateriata na toq model!parviq mi telefon be6e Motorola i ot nego bqh super dovolen!
saint056a
Ericsson T10 стар е доста вече но ми върши работа и има много хубави функцийки
Unregistered
Аз съм със Sony Ericsson T68i... и съм доволен.
Victor
Siemens ME45. От миналото лято.
GORDIANKNOT
Siemens ME45,от много отдавна само Siemens зимам..
Много добри телефони.
SYSTEM ERROR
Sony-Ericsson T310 rulez!
Иначе имам J-70.
yHuKyM
V momenta niamam, no glasuvam za Nokia, poneje polzvah doskoro 7110 - neveroiaten e.
coldy
Nokia 6310i от преди 3 седмици. Преди това бях с Siemens c55, но едва чувах какво ми говори този отсреща, за това и го смених. От тази Nokia съм повече от доволен, има всички функции на един бизнес телефон. Можеш да погледнеш с какво е снаражен апарата тук wink.gif (единствената разликите между 6310 и 6310i са различното осветяване на дисплея и честотата на работа - мегахерците)
Ето една снимка на 6310i 1, 2, 3
Inferno
PHILIPS
Savvy DB
яко олдскул!
TODD
Ericsson T68mc Ползвам от около 7 месеца. И съм страшно доволен. biggrin.gif
YURI
Aми сега съм с Motorola t191...взех го някъде декември/януари по спешност щото ми свиха алкателчето и нямах време да обикалям да избирам много много (между другото да исъхне тоя дето ми го сви и той и майка му и цялата му рода до 5 коляно angry.gif ).

Телефона не е лош, има разни неща ма и аз не съм претенциозен и ми върши работа biggrin.gif
XeForce3
Az sam sas Motorola T191, ima dosta extri e ne e na mnogo visoka cena. Apak i ne sam golqm cenitel na telefoni.
AirBog
NOKIA 7110 - Това е индивидуалност стил и качество в едно. Е, малко е старичък вече, но кръвта вода не става! smile.gif Искам да си взема наследника му 7210 но все още е на адска цена! biggrin.gif
Victor
QUOTE(YURI @ May 6 2003, 20:52 PM)
щото ми свиха алкателчето и нямах време да обикалям да избирам много много (между другото да исъхне тоя дето ми го сви и той и майка му и цялата му рода до 5 коляно  angry.gif ).

И на мен така, някой грозен миндил ми измъкна добрия стар alcatel 302 от джеба насред смрадливия, нагнетен от обедни студентски пръдни 94. dry.gif
Добре, че въпросното злодеяние съвпадна с концерта на DT, та бях получил субсидии и инвестирах в ME45. biggrin.gif
yHuKyM
QUOTE(AirBog @ May 6 2003, 23:31 PM)
NOKIA 7110 - Това е индивидуалност стил и качество в едно. Е, малко е старичък вече, но кръвта вода не става! smile.gif Искам да си взема наследника му 7210 но все още е на адска цена! biggrin.gif

beer.gif beer.gif beer.gif beer.gif beer.gif beer.gif beer.gif beer.gif beer.gif
Кирил
SAMSUNG SGH-N500, от септември миналата година. Защото ми е любимата марка и ми харесва външно, както и вътрешно (меню, функции, етц).
MasterCop

Sony J5 от 2 години, защото има много функции, удобен и лек, работи безотказно!

стандарт GSM 900/1800
размеры, мм 123х45х20
вес, г 85
батарея, мАч Li-Ion 500
разговор, ч 3
ожидание, ч 120
память SIM + 500 телефон
антенна внешн.
виброзвонок да
голосовой набор нет
ИК-порт нет
WAP WAP 1.1
а также Календарь, часы, будильник, напоминания, быстрый набор, 27 мелодий, SMS, данные/факс, Т9. Advanced Jog Dial, Microsoft Mobile Explorer, POP3/SMTP - клиент
Nikifena
az sum s nokia 6150. Dostatu4no propadnal telefon za kojto ne me boli dali shte go izgubja njakude ili ne
raZ0r
Siemens X45 Rulez.
Az li4no sum s Simens S45 i sum iako dovolen.
Ne si vzeh M45 zastoto mi predlojiha S45 na po niska cena ot obiknovennoto.
Ama mi haresvat i dvata i sum super iznenadan ot izdruzlivosta na bateriite.
Imat i strashno mnogo funkcii, samo deto tam s tia grupi ne napraviha nisto de.
Ina4e Sony-Ericsson T68i Rulez.
Han Solo
Тази анкета е пълна дискриминация спрямо моя кютук Benefon Sigma Gold 8|...
wasp
Ериксон т65.Много съм доволен от него.Железен телефон!
KILLERINCHO
Mi az ot polvin godina ve4e sym s Trium i sym dovolen ot nego. Nqmam maniqta da si smenqm telefona samo 6tot imalo po nov model za mene si e sredstvo koeto pomaga pri rabotata. Ima budilnik data 4as nqkoi drugi glezotiiki i na vsi4koto otgore i govorene stava taka 4e ... dokato ne se skape nqmam namerenie da go smenqm biggrin.gif
_iAn
QUOTE(hipodilski @ May 6 2003, 21:42 PM)
QUOTE(YURI @ May 6 2003, 20:52 PM)
щото ми свиха алкателчето и нямах време да обикалям да избирам много много (между другото да исъхне тоя дето ми го сви и той и майка му и цялата му рода до 5 коляно  angry.gif ).

И на мен така, някой грозен миндил ми измъкна добрия стар alcatel 302 от джеба насред смрадливия, нагнетен от обедни студентски пръдни 94. dry.gif
Добре, че въпросното злодеяние съвпадна с концерта на DT, та бях получил субсидии и инвестирах в ME45. biggrin.gif

Спокойно момчета, преди около година и аз се разделих със скъпата си Nokia 6210, заради някакъф идиот и... както казвате... да му *** angry.gif angry1.gif
И така посъбрах малко финанси и от началото на декември месец съм с Nokia 6510 - отново 6-та серия, повече от доволен съм от него, има страхотно меню, достатъчно много памет /събрах 170 SMS-а!/, както и отделна памет за Phone Book - 500 записа smile.gif, батерията държи 5 дена, при разговори около 20-30мин. на ден!, просто един добър бизнес телефон със страхотен екран и функционалност на клавишите tongue.gif
уффф... май малко се олях smile.gif за тези които искат нещо по-подробно -=> тук

Какво да се прави... фен съм си на Nokia smile.gif biggrin.gif

p.s. 6510-тката е доста по-добра от прословутата 8310-ка, като функции и екстри са идентични, само че 6510 има приятно светещ син екран със по-голяма резолюция, което си е достатъчно предимство biggrin.gif
feb
Nokia 3310
#rulez!! ZimenZ [ManiaX style] da mrat!
ot 1 godina go polzvam s Li-ion batriika ne e mrudnal gram.
ligAZ

Аз съм с Ericsson R600. Много е добър, само дето не даржи много батерията, ама не е болка за умиране. Просто ако питате мен това е един от най-добрите модели на ериксон преди да се слеят със Сони.
А иначе Т310 просто карти асфалта. Това е идеалният вариант. Само цената му да падне, че 400лв. не е малко.

П.С. И т68и не е за изпускане. Абе ваобще SonyEricsson rulszsssssssz.

Metanoia
Siemens M35 защото такъв ми пробута преди 4 месеца стария ми съквартирант за 130 лв... Викам му "Дай ми намери някакъв ЖиСиЕн" пък той "На ти моя!". Ако не му държеше толкова малко батерията щях да бъда доста по-доволен...
Inferno
При мен малка промяна за не повече от няколко седмици може би:
GORDIANKNOT
Siemens M35 защото такъв ми пробута преди 4 месеца стария ми съквартирант за 130 лв... Викам му "Дай ми намери някакъв ЖиСиЕн" пък той "На ти моя!". Ако не му държеше толкова малко батерията щях да бъда доста по-доволен...

Аз съм имал М35,много як телефон но просто вече е стар smile.gif подарих го на мама и тя е доста доволна от него,колкото до батерята незнам какво е малко според теб нои на мама и издържа 4 денонощия,една батерия струва 30лв даже ако не се лъжа трябва да има и 1000 ампер часа,взимаш си една нова и си готов забравяш за проблема....
И още нещо,130лв не са ли малко множко вече за този телефон huh.gif
kudos
do skoro bqh sas siemens s35 silver edition i nqmam zabelejki osven moje bi malko slabata bateriq i za tova go smenih sas nokia 6610 i sm super dovolen ot noviq telefon
Metanoia
QUOTE(GORDIANKNOT @ May 15 2003, 11:05 AM)
колкото до батерята незнам какво е малко според теб нои на мама и издържа 4 денонощия,една батерия струва 30лв даже ако не се лъжа трябва да има и 1000 ампер часа,взимаш си една нова и си готов забравяш за проблема....

На мен ми държи 3 дни ама е 500 .... май трябва да си взема друга.
130 си бяха нормално за този телефон преди няколко месеца...
GORDIANKNOT
QUOTE(Metanoia @ May 16 2003, 03:26 AM)
QUOTE(GORDIANKNOT @ May 15 2003, 11:05 AM)
колкото до батерята незнам какво е малко според теб нои на мама и издържа 4 денонощия,една батерия струва 30лв даже ако не се лъжа трябва да има и 1000 ампер часа,взимаш си една нова и си готов забравяш за проблема....

На мен ми държи 3 дни ама е 500 .... май трябва да си взема друга.
130 си бяха нормално за този телефон преди няколко месеца...

Еми със неговата си батерия 3 денонощия са нормално,значи си е наерд,ако искасх повече си вземи по-мощна...
А колкото до парите незнам колко е нормално но аз моя го взимах за 100лв и то преди доста време и то в много добро състояние ,Гледам тук се продава един за 95лв......
Metanoia
QUOTE(GORDIANKNOT @ May 16 2003, 17:55 PM)
А колкото до парите незнам колко е нормално но аз моя го взимах за 100лв и то преди доста време и то в много добро състояние ,Гледам тук се продава един за 95лв......

София, мой човек! wink.gif
Аз между другото го видях във Варна в един магазин (от който не бих си купил нищо като го гледам колко е "гаражен") за 170 лв... и май втора употреба... 8|
GORDIANKNOT
QUOTE(Metanoia @ May 17 2003, 03:15 AM)
QUOTE(GORDIANKNOT @ May 16 2003, 17:55 PM)

София, мой човек! wink.gif
Аз между другото го видях във Варна в един магазин (от който не бих си купил нищо като го гледам колко е "гаражен") за 170 лв... и май втора употреба... 8|

Мда аз също като се позамислих и стигнах до извода че проблема може да е във варна-софия,тук има по-голяма навалица за тези неща,предполагам и затова са по-евтини...
AirBog
Стига с тези SIEMENS-и laugh.gif biggrin.gif Не виждате ли, че вече NOKIA води в класацията. tongue.gif
feb
ZimenZ да дишат дълбоко. И срещу NOKIA да тичат, пак няма да ги стигнат. smile.gif
faicheto
Az sum s ALCATEL OT501 na dve sedmici.
Za sega se predstavq dobre...ama shte vidim
po-natatuk kak shte kara smile.gif
ATC
NOKIA 6510
Alexi
Siemens S35i ,от 2 години вече ... имам 200 часа разговори с него ,изтърван е десетки пъти,включително и във вода ,а батерията му все още държи по 3 дена...желязна машина е beer.gif Глас за Siemens biggrin.gif
Rust
Моя е като на Mike Portnoy smile.gif .... голям, тежък и много функционален w00t.gif
_iAn
QUOTE(ATC @ May 22 2003, 15:54 PM)
NOKIA 6510

АТС: Което си е така... така си е! wink.gif beer.gif beer.gif

QUOTE(Rust @ May 22 2003, 18:39 PM)
.... голям, тежък и много функционален
-=> става за трошене на орехи, нали w00t.gif
Pesho®
Siemens ME45 ph34r.gif
HeHacuTeH
az pyk tia dni shte si kupuvam shtoto imah po izkliu4enie siemens sl45 ama izgasna i nikoi nemoja da go vkliu4i pove4e
kazvam po izkliu4enie shtoto osven nokia drugi gsm-i niama smile.gif
ta sega se 4udia nokia 7210 ili 6100 da si vzema
6100 e po hubav ama sys blizo 100 lv otgore mai ne si struva da se davat tia pari za niakolko grama po lek telefon ?!?
MOPKOB

Аз май съм единственият с Панасоник.
Вече 5 години сме си дупе и гащи с тази марка.
Много съм си доволен.
beast_tg
Az sam s Motorola T192 ama smqtam da go smenqm s Motorola C332 shtoto e leko po dreben i s pove4e funkcii
imperia
az sum s 7250 i 3650.
3650-to e ZVIAR! a sa na edni pari.
Symbian OS 6
faicheto
Az sum s Alcatel OT 501 ot nachaloto na tui lqto unsure.gif
The_UFO
До преди 2-3 седмици имах Sagem MC922 но се развали, сега е for sale! Няма да си купя Sagem повече през живота си! Сега мисля да си взема или MT50 - който е много добър (2 месеца бях с такъв) или Motorola C300.
BrowseMan
Аз съм с Ericsson R320s. Много съм доволен от него досега без проблеми освен, че батерията кара доста малко и има нужда от нова (но на мен не ми пречи). За 80лв си струва w00t.gif в идеално състояние освен батерията де huh.gif .
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.