Здравейте,
Бих искал да Ви попитам кои са най-добрите фирми според Вас по отношение на цена/качество при извършването на сервиз на компютри в София. Моля, опишете и защо препоръчвате (или непрепоръчвате) дадената фирма, като разкажете Вашата случка. Много бих оценил, ако след описването на случката кажете накратко плюсовете и минусите според Вас на извършения сервиз и фирмата изпълнител.
Мерси
Аз лично съм си носил компютъра на сервиз 1,2 пъти. Първият път беше още в гаранция и сервизът беше безплатен. Купих си компютъра преди около 5 години от Мост компютърс, до колкото знам едни от най-големите в сектора, поне тогава бяха. Няколко месеца след покупката се развали харддиска. Не съм сигурен нещо дали от буря не стана, но се развали. Въпреки това направих всичко възможно да кача част от информацията на Ди Ви Ди, но само най-важната, защото имах нужда от много ди ви ди носители и време за да кача всичката. Копирането ставаше изключително бавно, но като цяло поне едно ди ви ди успях да копирам! Това го направих не от друго, а от страха да не се отнесат небрежно към информацията намираща се на харддиска.
Мнението ми за сервиза на Мост е следното:
- слабо отношение към клиента
- изтриха ми цялата информация на компютъра без да се опитат да я запазят, нито да се свържат с мен и да ми обяснят, а фактът че сам успях да я кача на ди ви ди носител говори само по себе си че е било възможно
- оправиха проблема за около 2 седмици
- в крайна сметка, макар първите два минуса по-горе, пц-то ми беше във форма и готово.