Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ati a9550ge td
TechBG.com Форуми > IT, Компютри, мултимедия, ... > Хардуер: Процесори, Дъна, Видео карти, GSM и т.н.
fafmer
здравейте ако може някой да ми помогне да намеря драйвери за ати а9550ге тд 128мб cry.gif свалих най-новите но не ми вървят както трябва четох някаде че имало някакви стари които видеото фъркало ако може някои да хелп мился че старите са 8. нещо си или 6 нещо си . благодаря за вниманието
Alabalcho
@fafmer,

Боба дето го фъргаме тука отдавна го изядоха гъгриците, и не можем да кажем
- каква ти е операционната система
- какви драйвери си ползвал (версия), и откъде си ги свалил
- какво не то харесва на тези драйвери (какво и с какво гледаш)
fafmer
драйвери 9.11 от този http://support.amd.com/us/psearch/Pages/ps...s=&items=20
xp професионал
еми пускам цс и играя с 20-30-40 фпс а би трябвало да е 100 cry.gif
дота също не върви гледам на снимки cry.gif
Alabalcho
Боба ясно, ама вчера си изпуснах и кристалната топка...

Каква да е игра, на един и същи компютър, според настройките може да извати и 2, и 20, и 100фпс-а (сигурно). Ако я "мъчиш" на някой долнопробен семпрон, а "нормално" върви на Core i7, пак е "нормално" да изкарваш 20-30-40 фпс.

Така че, питай този дето изкарва с тази точно карта на каквъ хардуер я кара, и с какви настройки (разделителна способност, anti-aliasing, детайли в играта и още куп глупости които не искам да ги знам).

Някой на който не са му откраднали Таро картите може да каже и какво е това
"дота също не върви гледам на снимки'

п.п. Тежко ти като се ожениш някой ден... От друга страна, от теб би излязъл прекрасен партизанин smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.