Help - Search - Members - Calendar
Full Version: проблем с леново 300 N200
TechBG.com Форуми > IT, Компютри, мултимедия, ... > Хардуер: Процесори, Дъна, Видео карти, GSM и т.н.
Memo
Zdraveite, Ve4e dva 3-pati si davam laptopa za remont,purviq pat mi kazaha 4e mu e izgorqlo dunoto(edin poznat) ne mu povqrvah i go dadoh na drug 4ovek koito go zanese v serviz i se okaza 4e e izgorql lenotov kabel ot hardiska kum lcd-to.Ok opraviha go,no posle zapo4na da se restartira na slu4aen pricip kato dava sin ekran za nqkolko ms na polovinata na displeq,a drugiq priznak 4e kogato go puskam ne vseki pat trugnva da se zarejda i gasne,pri vtoroto puskane trugva.Pak go dadoh na remont no tam ne pravil tozi problem i taka ne mi ostava drug variant osven da potursq tuk pomosht,Spored servuza e ot kontaktite v obshtejitieto,ako idvalo promenlivo naprejenie.....Dnes vzeh i zklu4ih avtomati4niq restart s ideqta da ostane greshkata i da q nimam,no uvi daden sin ekran i se restartira ,mahnal sam mu daje bateriqta.
emos
QUOTE (Memo @ Jan 23 2010, 13:32 PM) *
...mahnal sam mu daje bateriqta.
ВЕДНАГА я сложи!!! По-шантава идея не съм чувал!

А този модел не е ли нов, т.е. не е ли за сервиз?!?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.