Илиян
Jan 3 2010, 13:12 PM
Здравейте! Направих малко подобрения в компютъра си като сложих допълнително 1 GB RAM, нов процесор и видеокарта Sapphire Radeon HD 4350. Дъното ми е Foxconn 945G7AD/945G7MC/945GC7MC/945GZ7MC/945P7AD/945P7MC/945PL7MC Series и инсталирах Windows 7 64 bit. Старата видеокарта е вградена в дъното Intel GMA 950. Проблемът е, че каквото и да направя новата ми видеокарта не тръгва. Макар, че мониторът ми е включен към нея, видеото е много насечено. Когато отворя диспечерът на устройствата е отбелязана в жълто, което значи че има проблем. Инсталирах най-новите драйвери за този модел видеокарта, но нищо не става. Опитвам се да спра старата видеокарта Intel GMA 950, но тя не е показана в диспечера, а не знам и кои функции и устройства са свързани с нея. Опитах се чрез BIOS настройките, но и от там не става. В момента, в който стартира уиндоуса, се инсталира автоматично това, което съм изтрил или път няма интернет и аудио. Ако някой може да помогне и да ми напише какви точно настройки трябва да направя ще бъда много благодарен.
nekrofila
Jan 3 2010, 16:00 PM
Вградената видео карта не те бърка. Не инсталираш драйверите правилно. Провери дали сваляш точната версия на драйвера.