Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Проблем с видеокартата
TechBG.com Форуми > IT, Компютри, мултимедия, ... > Хардуер: Процесори, Дъна, Видео карти, GSM и т.н.
Илиян
Здравейте! Направих малко подобрения в компютъра си като сложих допълнително 1 GB RAM, нов процесор и видеокарта Sapphire Radeon HD 4350. Дъното ми е Foxconn 945G7AD/945G7MC/945GC7MC/945GZ7MC/945P7AD/945P7MC/945PL7MC Series и инсталирах Windows 7 64 bit. Старата видеокарта е вградена в дъното Intel GMA 950. Проблемът е, че каквото и да направя новата ми видеокарта не тръгва. Макар, че мониторът ми е включен към нея, видеото е много насечено. Когато отворя диспечерът на устройствата е отбелязана в жълто, което значи че има проблем. Инсталирах най-новите драйвери за този модел видеокарта, но нищо не става. Опитвам се да спра старата видеокарта Intel GMA 950, но тя не е показана в диспечера, а не знам и кои функции и устройства са свързани с нея. Опитах се чрез BIOS настройките, но и от там не става. В момента, в който стартира уиндоуса, се инсталира автоматично това, което съм изтрил или път няма интернет и аудио. Ако някой може да помогне и да ми напише какви точно настройки трябва да направя ще бъда много благодарен.
nekrofila
Вградената видео карта не те бърка. Не инсталираш драйверите правилно. Провери дали сваляш точната версия на драйвера.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.