Help - Search - Members - Calendar
Full Version: проблем с камера DELUX DLV-B503
TechBG.com Форуми > IT, Компютри, мултимедия, ... > Хардуер: Процесори, Дъна, Видео карти, GSM и т.н.
cvetipz
здравейте!
инсталирах всичко както си му е реда,но при пускането на AMCAP дава грешка- error code=800706f8,а иначе показва,че камерата е включена.а на SKYPE дава черен екран,но дава,че има камера.моля за съвети!какво ли не опитах,но нищо.
забравих да добавя,че на друг компютър тръгва без проблем
BlackAdder
Не си писала с коя версия на Windows си и дали инсталираш правилните драйвери за нея.
Също така виж дали имаш инсталиран DirectX
davidsun
Здравейте, за да не пускам нова тема ще задам въпроса си тук.
Купих си това чудо на техниката и немога да го подкарам. Не се сблъскам за пръв път с подобна техника ,но не съм и голям спец. Какво е различно на тази камера? Тя е от типа PUT AND PLAY ,което според моите знания по чужди езици означава - "боцкаш кабела и се кефиш". Но не става такаа.. А в уиндоус няма драйвъри за такова устройство. Аз съм с XP SP3,а на опаковката пише ,че е съвместима с всички ОС на Microsoft. Немога да разбера и производитела кой е за да търся драйвъри в интернет. Въпросът е някой сблъсквал ли се е с камери от този тип и как се е оправял с тях.

П.П. Едва ли проблема е в загубен диск. Опаковката не позволява да има такъв в нея (дори от онези малките дискчета), външно прикрепяне също ми се вижда невъзможно.
arris
Имам така да се каже същата само дето я взех за 5 $ а тук е за 10 smile.gif

W7 я разпознва при мен и на Xp съм я пробвал работи там.

Ето инфо за дривера което изписва дано го намериш. Пробва ли като я закачиш да му даде да търси нов хардуер в Device menager ?

davidsun
Немога да се разбера със сайта в който си качил снимката. Пробвал съм през device manager да я инсталирам чрез "update driver". Занчи все пак не се нуждае от никакъв диск?
arris
При мен не иска диск намиря си я Джамъ стига да е същата камерка smile.gif

Ето тия снимката на друг сайт

davidsun
@arris, благодаря ти за отделеното време и информацията, при мен има само втория драйвър usbvideo.sys. Когато реша проблема ще пиша как съм го направил. x.gif
davidsun
Здравейте отново, днес човека от който купих камерата ми даде диск с дравър и я инсталирах. Обаче качеството е супер ужасно. Не че очаквам нещо голямо на тази цена ,но качеството е ужасно дори за webcam ,така ли е и при теб?
naskop
Много зависи от осветлението в стаята. Ако е тъмно, качеството бързо отива надолу. Пробвай да си светнеш с някаква лампа, може да се получи нещо.
davidsun
"Играх" си с осветлението, освен това камерата има 6 диода с настройка на силата. Фокуса също го настройвах. Самата разделителна сопособност ми се вижда прекалено малка, и кадрите в секунда също. От краткия ми опит с PC камери тази бие всички по лошо качество. И по ниска цена whistle.gif . Просто @arris каза ,че има същата и се чудех дали и при него е така?
arris
Еми не е перфектно качеството аз не съм и очаквал повече от камера за 5 $ smile.gif те не че тия от по 20 - 30 лева показват повече. А и не съм казал че е същата само си приличат може да са по различни.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.