Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Преинсталване на Windows
TechBG.com Форуми > IT, Компютри, мултимедия, ... > Софтуер: SETI, операционни системи, интересни програмки...
dbadboy
Такаа от изветно време ми прещат некаф линк (сега незнам каде е 4е да ви го покажа).И накрая си викам ае да вида ко има там и некаф фаил ми се свали веднага и оттогава кмпа ми..... ЯКО цикли thumbdown.gif Така това не ми беше много голям проблем но като си пусна скайпа тоя скапан вирус ми иска достъп 4рез скайп...ама това не е проблем ще го откажа ама ми се бъгва мишката отива най отгоре в ляво и като я мръдна...веднага се връща там(а де ко толкова и харесва там laugh.gif laugh.gif )Предполагам 4е това е от вируса.Накрая реших да си преинстална компа ама аз никога не съм можел а когато викна някой да ми го преинсталне неще да ме нау4и (тапак!).

Който му разбира МОЛЯ ви обяснете ми по най простия на4ин как се преинсталва стъпка по стъпка(не разбирам много от компи така 4е...)
Мислех си по скайп да ми обясните ама нали ви казах 4е вируса ми прави проблем.

Благодаря ви преварително.
NO CARRIER
Сходен проблем... http://forums.techbg.com/index.php?s=&...ost&p=81957
dbadboy
QUOTE (NO CARRIER @ Dec 24 2009, 11:18 AM) *

абе аз онзи линк немога го отворя пробвах и преди и немам по4ти нищо общо...аз искам да ме нау4ат да си преинсталвам компа сам!
~*Didi*~
И аз си помислих,че проблема е същия като моя..
Аз каквато и антивирусна да отворя,тя винаги ще се затвори,затова се чудя дали да си преинсталирам компютъра .. Обаче незнам как .. Вече не смея сама да се занимавам с това,защото имаше един път,когато не изтрих единия Windows и си инсталирах още един.Единия Windows беше в C диск,а другият в D диск biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Преди няколко месеца дойде учителя ми по Информационни да ми оправя Windows-ите и не ми се ще да го викам по сто пъти .. thumbdown.gif
dbadboy
QUOTE (~*Didi*~ @ Dec 24 2009, 13:19 PM) *
И аз си помислих,че проблема е същия като моя..
Аз каквато и антивирусна да отворя,тя винаги ще се затвори,затова се чудя дали да си преинсталирам компютъра .. Обаче незнам как .. Вече не смея сама да се занимавам с това,защото имаше един път,когато не изтрих единия Windows и си инсталирах още един.Единия Windows беше в C диск,а другият в D диск biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Преди няколко месеца дойде учителя ми по Информационни да ми оправя Windows-ите и не ми се ще да го викам по сто пъти .. thumbdown.gif

Аз в един друг форум сега един ще ми обясни кое как става.Дай си скайп и ше ти дам линк.
SJEFANA
До скоро и аз като неук давах по цели 35лв да ми преинсталират вина. Накрая събрах

парици и си купих легален вин.Извиках познат, който ми показа бавно-стъпка по стъпка цялята олелия.

ВЕЧЕ СИ РЕШАВАМ САМ ПРОБЛЕМА.Веднага след инсталацията качвам 90-дневна

фрий антивирусна НОРТЪН и активирам ъпдеитите.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.