Моля някой да ми каже добър gamepad за NES ,SNES ,Sega и т.н. от този тип игри като на компютър на емулатор ,цена някъде до 35 лв. но може и по-нагоре ако е хубав пада Пишете каквито и да е предложения ,ще се надявам скоро да пишете Благодаря предварително
nekrofila
Nov 18 2009, 10:16 AM
Можеби най-добрия пад за PC е този от XBox 360. Добър вариянт е и Чилстриим-а на Logitech. Вместо вибрация има вентилаторчета, за да не ти се потят ръцете.
Цените им обаче са доста над заделените от теб 35лв. За тези пари каквото и да вземеш ще е горе долу все тая. Моделите на SpeedLink са сравнително приемливи. Ако играеш много, вземи си хубав пад.
UnHoLy
Nov 18 2009, 18:56 PM
този втория съм го разглеждал в различни магазини ,но в JAR-Computers го гледах че е 36 лв ,а навсякаде другаде по 50+ аз играя често нинтендо игри на емулатора на компютара и от време на време някоя PS2 игра и добра работа ше ми върше с аналоговите бутони
nekrofila
Nov 18 2009, 22:32 PM
Хм, явно му е паднала цената доста. Преди време го купих за 59лв. от Ресет. В момента е ~35 пак там. http://www.reset.bg/catalog/product_info.p...roducts_id=3392 XBox-a е можеби малко по-добър (поне по мой вкус), но Чилстриима избива рибата откъм цена.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.